Geen werk passie, bewerkt
DE TEKSTENBAKKER – TIJD VOOR JE PASSIE!
16 augustus 2016

WAAROM YES! GEEN WERK

Tekst: Lotte Kramer
Wat een mijlpaal. YES! Geen werk bestaat, we starten 1 augustus met een mooie groep. Wat een energie en wat een geluk dat ik meer mensen kan helpen! Waarom ben ik met YES! Geen gestart? Graag neem ik jullie mee in mijn verhaal.

Ik ben zelf een lange tijd werkloos geweest. En ik ben best geschrokken wat dat met me heeft gedaan. Ik zocht breed, want dan vond ik toch makkelijker werk? Ik vond het moeilijk om geen doel te hebben om voor op te staan en voelde me beklemd zonder geld. Mijn zelfvertrouwen kelderde naar beneden in die periode.

Doorbraak
Na vele afwijzingen, besloot ik op een dag de vicieuze cirkel te doorbreken. In die periode ben ik met mezelf aan de slag gegaan: ik ontdekte mijn onzekerheden en mijn diepste overtuigingen, en leerde vertrouwen op mezelf. Ik vond waar mijn hart naar uit gaat. En op het punt dat ik dacht “ik hoef die baan niet per se te hebben, want ik ben al gelukkig!”, kreeg ik de baan.

Werk vinden waar je blij van wordt, is een proces. En ik zie bij de mensen die ik coach, dat het draait om jezelf ontdekken, staan voor wie je bent en dat in de wereld zetten. Als ik in een gesprek zie dat we bij de kern zijn of dat het gaat sprankelen, dan krijg ik energie. Soms spring ik een gat in de lucht van geluk (echt waar ;-)) als ik weet dat een verandering teweeg is gebracht bij mijn ‘coachee’.

YES! Geen werk
Met YES! Geen werk gaan we in een 4 weken, MA t/m DO, met een groep Young Professionals aan de slag. We starten de ochtend buiten op de leukste plekken van Utrecht, je krijgt coaching en geniet van de lekkerste koffie. Je werkt aan uitdagende opdrachten, leert vertrouwen op jezelf, krijgt scherp wat je zoekt en weet hoe je jouw doel bereikt.

Ik geloof vanuit mijn tenen in YES! Geen werk. Dat het jou gaat helpen in je zoektocht naar werk. En dat je er niet alleen in je werk wat aan hebt, maar ook in je leven.

Doe je mee?

Lotte.

2 Comments

  1. Kevin zegt:

    Mooi, top initiatief!

  2. BJ Ibink zegt:

    Zo knap lieve Lotte en heldhaftig wat je doet. Zo kwetsbaar. Mooi…?. Respect. Blijf in jezelf geloven… Alle begin is moeilijk. De aanhouder wint. Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *