De kunst van het leven
DE KUNST VAN HET LEVEN
8 september 2017
Durf te dromen
DURF TE DROMEN DOOR YES! GEEN WERK
5 oktober 2017

MIJN EERSTE ONTDEKKING BIJ YES! GEEN WERK

Tekst: Maaike van der Ploeg
Heb je wel eens nagedacht over wie je bent? Al lijkt het antwoord heel logisch, het blijkt behoorlijk lastig om een goed antwoord te formuleren op deze vraag. Het lijkt ergens ook nutteloos, ‘Is het niet veel belangrijker om te bedenken wat je wilt in plaats van wie je bent?’, vraag jij je als werkzoekende misschien af. (Ik had dezelfde gedachte!)

Toch is het antwoord op deze vraag oh zo belangrijk om erachter te komen, welk werk jouw droomwerk is. Je passie en kwaliteiten komen namelijk voort uit jouw unieke persoonlijkheid. Wie jij bent is de sleutel naar jouw perfecte leven. Een leven waarin je niet meer hoeft te twijfelen over wat het beste voor jou is. En hoewel het nog steeds moeilijk kan zijn om het in praktijk te brengen. Als je weet wie je bent, beschik je over de wijsheid om keuzes te maken die jou honderd procent gelukkig maken!

Hoewel ik dit begreep, vond ik het toch nog een behoorlijke klus om te beschrijven wat mij dan ‘Mij’ maakt. Gelukkig bleek ik niet de enige te zijn. Dat was misschien wel mijn hoogtepunt van de eerste YES! Geen werk training. Ontdekken dat ik niet alleen ben.

Volgende week een artikel over hoe je kan ontdekken wie je bent van Lotte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *